Navigáció:

Betűméret beállítása:

Színbeállítás:


I. Sopronkövesdi Adventi Ablaknyitogató

2020-11-20Községünk, közösségünk lakóinak kezdeményezésére élő adventi kalendárium megvalósítására invitáljuk Önöket! Várjuk azon sopronkövesdi lakosok jelentkezését, akik szívesen elhelyeznének, kidíszítenének egy adventi számot ablakukban. Ahogy közeledik a karácsony, úgy világít egyre több, a hónap napját jelző szám, melyeket késő délutáni sétáik során felkereshetnek, megtekinthetnek. Ebben a szürke időszakban próbáljuk lelkünket is ünnepi hangulatba öltöztetni. A legötletesebb dekorációt ajándékcsomaggal jutalmazzuk, valamint az adventi ablakok díszítői között további egy ajándékcsomagot is kisorsolunk. Kérjük, csatlakozási szándékukat legkésőbb november 25-ig jelezzék Simon Tamaránál, a +36 30/308-6375-ös telefonszámon.

Tovább a hírhez

Nefelejcs Óvoda - Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020

2020-11-10

A Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020 akciójához. Akciószervezőként meghirdetjük községünkben a "Láthatatlan hulladék Bölcs Bagollyal jó játék!" szlogenű felhívásunkat. Arra bíztatjuk a község lakosságát, hogy hulladék felhasználásával készítsenek valamilyen játékot vagy bármilyen használatra alkalmas tárgyat, eszközt. Mi ugyanezt tesszük óvodánkban, mindhárom csoportunkban.
A gyermekek érdeklődésének felkeltésére elkészítettük Bölcs Bagoly figuránkat, természetesen hulladékból. Ő a mi társunk ebben a felhívásban.Az elkészült játékokat begyűjtjük óvodánkban, és egy kiállítást szervezünk ezekből. A legkreatívabb alkotások között eredményt hirdetünk. Az elkészült alkotások leadási helye és határideje: Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda 2020. november 25. (szerda).

Tovább a hírhez

Ügyfélfogadás korlátozása

2020-11-05

Az ügyfélfogadás korlátozása a Közös Önkormányzati Hivatalban és Kirendeltségein
 
A 2020. november 4-étől elrendelt veszélyhelyzetre és a koronavírus járványra tekintettel, 2020. november 9-étől a Sopronkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal átszervezi az ügyfélfogadás rendjét.
Kérünk mindenkit, hogy – lehetőség szerint – levél, e-mail, vagy telefon útján intézzék ügyeiket és csak előzetes telefonon történő egyeztetés után az keresse fel a Hivatalt, akinek az feltétlenül szükséges!
A Hivatalaink bejárata zárva lesz, az Önkormányzati Hivatal épületébe csak azt engedjük be, akinek az ügyében nem lehet másképpen intézkedni.
Kérjük, hívja a megadott telefonszámot!
 
Elérhetőségek:
Sopronkövesd: 99/536-000, Hivatali kapu: 9483SK,
E-mail: jegyzo@sopronkovesd.t-online.hu

Ebergőc: 99/380-016., Hivatali kapu: 9451EB,
E-mail: jegyzo@sopronkovesd.t-online.hu

Nagylózs: 99/536-053, Hivatali kapu: 9482NL,
E-mail: aljegyzo@sopronkovesd.t-online.hu

Pinnye: 99/536-025, Hivatali kapu: 9481PI,
E-mail: pinnye@pinnye.hu

Röjtökmuzsaj: 99/544-052, Hivatali kapu: 9451RM,
E-mail: rojtokmuzsaj@rojtokmuzsaj.hu
 
Köszönjük megértésüket!
Sopronkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal

Tovább a hírhez

HIRDETMÉNY - Sopronkövesd Községi Könyvtár

2020-11-11

TÁJÉKOZTATJUK az Érdeklődőket, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm.rendelet értelmében a Sopronkövesd Községi Könyvtár és Közösségi Tér, valamint a DJP Pont 2020. november 11. napjától zárva tart, látogatása tilos a következő intézkedésig.

Sopronkövesd Község Önkormányzata
 

Tovább a hírhez

STKH ügyintézés - tájékoztató

2020-10-30

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korona vírus terjedésének megelőzése céljából 2020. november 1-től határozatlan ideig a személyes ügyfélfogadást valamennyi ügyfélszolgálati irodánkban (Sopron, Sárvár, Körmend, Kapuvár) szüneteltetjük.
Az ügyfelek megkereséseit továbbiakban e-mailben, postai úton, telefonon, valamint november 2-tól újdonságként honlapunk 24 órás elektronikus ügyfélkezelési rendszerében (chatbot tájékoztató) fogadjuk az alábbi elérhetőségeken:
 
ugyfelszolgalat@stkh.hu
stkh@stkh.hu
 
STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Tovább a hírhez

Korábbi híreink

Menü