Navigáció:

Betűméret beállítása:

Színbeállítás:


Vágányzári információ

2024-05-14

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2024. május 14-től május 31-ig Ferencváros - Bicske állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 8 Győr - Sopron vasútvonalon közlekedő IC vonatok budapesti végállomása – néhány vonat kivételével – módosul.
Valamennyi IC vonat korábban indul Budapestről, többségük Budapest-Keleti helyett Budapest-Kelenföldről. Budapest-Keletiből csak az IC922 és az IC312 indulnak.
A Szombathely/Szentgotthárd/Graz/Ljubljana kiindulási állomású IC vonatok Budapestre 9-13 perccel – az IC929 21 perccel – később érkeznek, többségük csak Budapest-Kelenföldig közlekedik.
Budapest-Keletiig csak az IC921 közlekedik.
Felhívjunk utasaink figyelmét, hogy május 27-től 31-ig Csorna és Szombathely állomás között is vágányzári menetrend lesz érvényben.
 

 MÁV-START - Hirdetmény_Ferencváros-Bicske_0514-0531 (pdf)

Tovább a hírhez

Ajánló - 2024. évi fellépőink

2024-05-01

Mindenkinek köszönjük, a részvételt a télen megtartott igényfelmérésben és közvéleménykutatásban!
Az idei programok összeállítását ennek figyelembevételével kezdtük el. Szerencsére, a gyermekprogramokra sikerült is ez alapján szerződnünk. A felnőtteknek szóló koncerteknél akadályokba ütköztünk. Minden, a kívánságlistán szereplő előadó tiszteletdíja nagyon magas, és a legnagyobb problémát a koncertek technikai igényeinek biztosítása okozta, mely körülbelül megduplázná az előadások költségét.
Bízunk benne, hogy a listán hátrébb szereplő előadókkal is színvonalas és változatos programokat tudunk biztosítani Sopronkövesd lakóinak!
 
2024. május 1 -jén A „Hungarikum túra napkeltétől napnyugtáig” rendezvényen:
HuNKuN DaNCe
https://www.youtube.com/watch?v=xukOKpMJ0WE
Horváth Meggie
https://www.youtube.com/watch?v=YyFtrOuL2Uc
 
2024. május 18 - 20-án a Pünkövesden:
....

Tovább a hírhez

Korábbi híreink

Menü